Isnin, 31 Januari 2011

CARA PENGAMBILAN LITCHIN DEBELLA


 cara nak minum litchin ni .. :-


2 peket ENZIM - setengah/sejam sebelum sarapan PLUS setengah/sejam sebelum dinner
1 peket FIBER - sebelum tidur (kol 10 malam)

Untuk balancekan program litchin ni ... 2 kotak ENZIM + 1 kotak FIBER diperlukan untuk 20 hari program slimming bersama LITCHIN. So modal yang diperlukan untuk 20 hari rm435. Dalam masa 10 hari anda boleh turun sebanyak 3-7kg tapi BERSYARAT!!

Apa syaratnya??

i) Air 0 make sure minum 4-5 liter sehariKalau kurang minum air 0, maka kuranglah penurunan berat badan anda. Air agen yg sangat penting utk pastikan kejayaan anda bersama LITCHIN. Sebab apa? Air agen penting yang mengaktifkan sel2 badan anda utk pembakaran lemak, pembentukan tenaga (metabolisme up), detox ... jika sel badan tidak mendapat air yg secukupnya ... sel body ni takkan dapat memaksimumkan tindakbalas atas nutrisi enzim and fiber tadi utk penurunan kg .... tak dapat nak work out lebih jauh

ii) Jangan skip semua menu makan utama (breakfast, lunch, dinner) utk pastikan metabolisme kekal di tahap tinggi. Untuk dinner lagi baik makan sebelum 8 malam

iii) Make sure 2 peket enzim, 1 peket fiber diamik sehariuntuk pastikan anda mendapat kesan maksimum dari program bersama LITCHINJgn buat teori sendiri yer. Sebab nak jimat ambil 1 enzim+1 fiber. If anda cuba2, maka penurunan kg anda dapati hanya 1-2kg utk 10 hari. 

iv) Bancuh ENZIM dan FIBER dengan air suhu bilikAir biasaJangan bancuh dengan air fridge ataupun kiub ais coz Enzim tak dapat nak bertindak maksimum dgn air bawah suhu bilik. Dan jangan bancuh dengan air seuam2 panas or panas coz enzim akan musnah

v) Pengambilan 2 peket enzim normally dah dapat replace 75% selera makan andaSo CREDIT untuk LITCHIN DEBELLA coz anda tak perlu teruk2 psiko ... hempas pulas menahan perut mengawal laparTak perlu susah2 nak create menu harian ... 1 peket enzim sahaja dah ada ekstrak 2kg buah2an ... dari enzim yang penuh dgn nutrisi ni .. otak mendapat makanan yg cukup ... maka tiada isyarat lapar dihantar ke perut anda hehe

vi) Healthy diet ... diet seimbang amat2 membantu mempercepatkan lagi penurunan kg anda ... kurangkan karbo, lebihkan protein, buah dan sayur

vii) Semasa program bersama LITCHIN ... anda tidak digalakkan untuk membuat excercise berat yer cth GYM, jogging, skippingSebab apa?? Semasa anda mengikuti program litchin ni ... kalori intake anda mmg akan jadi kurang dari biasa. Tenaga dari kalori yang sedikit ni diperlukan untuk melaksanakan program LITCHIN ni tadi.Utk info .. utk setiap proses biokimia dalam body kita, memerlukan kalori tau utk bertindak. So proses pembakaran lemak, up metabolisme dan detox .. still memerlukan kalori utk semua proses ni berjalan dgn smoothJika semua kalori yg sedikit ni tadi digunakan utk GYM ... maka tidak ada lagi kalori dpt digunakan utk jalankan proses biokimia tadi ... maka semua fungsi enzim dan fiber litchin ni tadi tak dapat berjalan dengan baik ... ANDA AKAN GAGAL TANPA SEBARANG PENURUNAN KG YG EFFICIENT. SO PLEASE TAKE NOTE. Memadai anda berjalan kaki selama 15-20 minit setiap hari bg yang ada masa. Untuk yang takde masa, aktivit harian anda dah memadai ... 

3 ulasan:

  1. penjual sy mengatakan bancuh litchin menggunakan air suam.....mana yg btl ni?

    BalasPadam
  2. salam, kalau semasa bulan puasa mcmana cara pemakanan litchin ya?

    BalasPadam
  3. http://litchindebella.com/?page_id=151

    BalasPadam